KomMed AB perustettiin vuonna 2006 ja se pyrkii tarjoamaan kaikille organisaatioille, niin suurille kuin pienillekin, täydellisen ja dynaamisen lahjoittaja- ja jäsentietokannan.

Tarjoamme palveluita sekä tietokantatukeen että koulutukseen ja konsultointiin ja tavoitteenamme on, että asiakkaittemme ei tarvitse hallita teknisiä taitoja hyödyntääkseen täysimääräisesti lahjoittaja- ja jäsenjärjestelmiään. Donor4Life -tietokannan kanssa tehtävän työn pitäisi olla yksinkertaistaminen ja tehokkuuden parantaminen organisaation toiminnan ja tarkoitusten hyväksi.

Donor4Life -asiakkaana hyödytte jatkuvista kehitysosioista joita tarjotaan kaikille asiakkaillemme, mikä tarkoittaa sitä, että liiketoiminnan tuki ei koskaan muutu staattiseksi vaan se uudistuu ja sitä kehitetään aina.

Asiakkaillamme on erilaisia työskentelymenetelmiä ja siten erilaisia järjestelmätuen tarpeita – tarjouksemme sisältää usein ainutlaatuisia yhdistelmiä tietokannan suunnittelua, kehittämistä, lisäpalveluita ja strategista tukea.

 

 

 

 

 

 

 Yhteystiedot

Sähköposti:

info@donor4life.com

Puhelin:

040-1278905

Donor4Life

Olympiaranta 3

FIN- 00140 Helsinki